Ga direct naar de inhoud van de pagina

Film van inspiratiesessie In Beweging!

Op 20 juni werd er op de Natuurderij Keizersrande een inspiratiesessie voor en door lokale initiatieven gehouden.

Met deze inspiratiesessies willen we bestaande en nieuwe initiatieven die bijdragen aan een gezond leven een podium geven. Hoe kunnen we ze borgen, versterken of knelpunten oplossen. Kortom, in beweging brengen.

Dit keer namen we Blijf Actief bij de Sportvereniging (BAS), Deventer Oefenprogramma Thuiswonenden (DOET) en de Deventer stadsboeren ‘onder de loep’. De circa 40 deelnemers kwamen met prachtige suggesties om knelpunten op te lossen of het project te versterken. Nieuwe verbindingen werden gelegd. Haak jij de volgende keer aan? Iedereen is welkom!

Meer informatie: Jetske Schimmel van RasterGroep, j.schimmel@rastergroep.nl.

 

Bekijk het filmpje van de inspiratiesessie In Beweging! (2 minuten, 21 seconden):

Naar een YouTube filmpje