Ga direct naar de inhoud van de pagina

Agenda

Salland Café ‘Van bodem tot bord’

Start: 10 juli 2018 om 19:30
Publicatie eindtijd: 10 juli 2018 om 22:30
Locatie: Kleistraat 15-17 in Olst

Kom naar het Salland Café ‘Van bodem tot bord’ op dinsdag 10 juli 2018 vanaf 19.30 uur. Locatie: het melkveebedrijf van de familie Lugtenberg aan de Kleistraat 15-17 in Olst. Met onder meer interessante presentaties over Salland Boert en Eet Bewust en voedselcoöperaties in Salland. 2 jaar geleden organiseerden we al een Salland Café met dit thema. Hoe staat het er nu voor?

Korte keten

In een korte keten legt voedsel een korte weg af van het land naar het bord. Zo weten consumenten precies wat ze eten en steunen zij tegelijkertijd de Sallandse producenten en ondernemers. Een korte keten verbindt alle partijen om lokaal voedsel succesvol te vermarkten. Die partijen laten we ook in ons Salland Café aan het woord.

Workshops

Praat en denk mee tijdens de workshops. Wat kunnen horeca en supermarkten/buurtwinkels doen om lokale producten aan te bieden. Waar lopen Leon Ripperda van Brasserie Op Duur en Katinka Durkstra van Little River Café tegenaan? Welke tips geef jij hen mee?

Kom ook

Wil jij het definitieve programma ontvangen? Mail dan naar krachtvansalland@raalte.nl. Vermeld: ‘Stuur mij een uitnodiging voor het Salland Café’.