Ga direct naar de inhoud van de pagina

De toekomst van Salland

Wat is de kracht van Salland? Om antwoord te vinden op die vraag, zijn de gemeenten Olst-Wijhe, Raalte en Deventer in gesprek met inwoners en ondernemers van dit bijzondere gebied.

Ondernemerschap, bundeling van kracht en kennis, kennis van onderaf en duurzaamheid vormen de rode draad in het nieuwe programma. In de uitvoering staan flexibiliteit en resultaatgerichtheid voorop. Het nieuwe programma krijgt als titel De Kracht van Salland.

Krachtig netwerk

Door de goede samenwerking in Salland in de uitvoer van de gebiedsprogramma’s  Meerjarenprogramma Plattelandsontwikkeling 2009-2013 (PMJP) en het Leaderprogramma Salland is een krachtig netwerk ontstaan. Met dit netwerk richt Salland zich nu op een volgende fase.

Economie

Waar de vorige programma’s zich met name richtten op de verbetering van de infrastructuur (landschap, routes, water, landbouwontwikkelingsgebieden en infrastructuur in dorpen) richt het nieuwe programma zich op het versterken van de economie door slim gebruik te maken van deze infrastructuur en Salland op de kaart te zetten.

Meer informatie

Lees voor meer informatie de bijlage over De Kracht van Salland (pdf, 18 KB).

Bekijk hieronder de video over De Kracht van Salland.

Naar een YouTube filmpje

Dit is een overzicht van alle bijlagen behorende bij deze pagina.

Spring naar einde van Bijlage-overzicht
Dit is een overzicht van alle bijlagen behorende bij deze pagina.
Titel Type Grootte Download
Uitgebreide informatie over De Kracht van Salland  pdf 17,9 KB Download
Spring naar begin van Bijlage-overzicht