Ga direct naar de inhoud van de pagina

Erven in Salland, meld je nu aan!

Wil jij streekeigen plantmateriaal voor jouw tuin met korting ontvangen? Meld je dan voor 22 november aan voor de regeling Erven in Salland. Stuur een schetsplan van jouw erf op aan Landschap Overijssel en je krijgt gratis advies.

De gemeenten Olst-Wijhe, Raalte en Deventer hebben deze regeling opengesteld met als doel de erven in het buitengebied van Salland te verfraaien en de biodiversiteit te verhogen.

Help jij mee om Salland mooier te maken?

Het gaat om inheemse erfbomen, hoogstamfruitbomen, hagen en singels. En dan geplant in een stijl die past bij het landschap  van deze streek. Streekeigen beplanting draagt  bij aan een mooi, gevarieerd en gezond landschap en is goed voor de biodiversiteit. Met de regeling willen de gemeenten haar bewoners en ondernemers stimuleren zelf aan de slag te gaan met de versterking en het mooier maken van het landschap in onze regio.
Je kunt een aanvraag voor deze regeling indienen tot 22 november a.s. Meld je dus snel aan! Meer informatie vind je hier.