Ga direct naar de inhoud van de pagina

Inspirerend bezoek aan broeinest startende ondernemers: De Gasfabriek

Op donderdag 1 november heeft een groep Raalter ondernemers samen met enkele wethouders en ambtenaren van de gemeente Raalte een bezoek gebracht aan de Gasfabriek in Deventer.

Doel van dit inspirerende bezoek was kijken of een soortgelijk succesvol initiatief navolging kan krijgen in Raalte. 
 
De Gasfabriek is een broeinest van enthousiaste en inventieve startende ondernemers. Ze zijn gehuisvest tegen lage kosten en blijken vaak uitdagende opdrachten  te verwerven. Dit biedt deze ondernemers de kans om een succesvolle start te maken, maar  ook door te groeien. Ook de wijze waarop de ondernemers, soms met gesloten beurs, samenwerken was erg bijzonder om te horen.
 
Er is genoeg inspiratie opgedaan om een vervolg te geven aan een soortgelijk idee van enkele Raalter ondernemers. Zij gaan onderzoeken wat nodig is om een startup initiatief in Raalte van de grond te krijgen.

Meer informatie vind je op www.degasfabriek.com.

 

Geen kalenderitems gevonden.