Ga direct naar de inhoud van de pagina

Doorpakken Salland zoekt ‘coaches’, meedenkers en experts

Willen we een levendig en nog mooier Salland met elkaar, dan betekent het dat we moeten Doorpakken.

Heb je een tof idee, dien het dan bij ons in. Ideeën die gehonoreerd worden, krijgen persoonlijke coaching bij de realisatie, inzet van netwerk en publiciteit en/of een financiële bijdrage. Vaak is geld niet eens nodig.

We zoeken ‘coaches’, meedenkers en experts!

Met name coaches, meedenkers, experts kunnen een goed idee vleugels geven. We zoeken daarom mensen (geen officiële coaches) die ervaren zijn op een bepaald gebied. Iedereen kan een steentje bijdragen. Denk aan een notariskantoor dat een X-aantal initiatieven per jaar kosteloos wil helpen bij het opzetten van een stichting. Of experts op het gebied van marketing, of het opstellen van een toekomstplan. Of een boer met een lege schuur op zijn erf, die gebruikt mag worden als werkplaats voor een mooi Sallands idee.

Flink wat aanvragen

Er zijn al flink wat aanvragen en daarvoor zoeken we bevlogen 'coaches' zoals wij die dus noemen. Wil jij je inzetten voor meer leefbaarheid in Salland? Laat het ons dan weten. Niet twijfelen: doorpakken! Neem dan contact op via info@doorpakkensalland.nl.

Meer informatie vind je op doorpakkensalland.nl.

 

Geen kalenderitems gevonden.