Ga direct naar de inhoud van de pagina

Expeditie Salland Boert en Eet Bewust

Sinds deze zomer is het mogelijk om op expeditie te gaan bij verschillende boerenbedrijven in Heeten en omgeving. Dit prachtige initiatief is ontstaan vanuit het LEADER-project Salland Boert en Eet Bewust.

Als expeditielid bezoek je een melkvee- en een legkippenbedrijf of een melkveebedrijf en een melkgeitenhouderij. De betrokken boeren hebben verschillende groepen, variërend van vriendengroepen tot families, en van buurten tot collega’s die een teambuildingsuitje houden, inmiddels mogen verwelkomen.

Ervaar het boerenleven!

Na koffie met een huisgemaakt baksel bij de Recreatiebedrijf De Maathoeve, gaan de deelnemers met vervoer naar wens naar een boerderij in de buurt. Hier vertelt de boer en/of boerin over het bedrijf. Na een rondleiding is het tijd om de handen uit de mouwen te steken, zodat je als bezoeker het boerenleven ook echt ervaart!

Je neemt vervolgens een product van het bedrijf mee en vertrekt naar het 2e bedrijf. Ook hier staat de boer en/of boerin te wachten voor een praatje en rondleiding en valt er actief iets te beleven. Na het verzamelen van ook product van dit bedrijf, vertrekken de expeditieleden weer naar de Maathoeve. Hier wordt een heerlijke boerenlunch verzorgd, met natuurlijk de verzamelde boerenproducten.

Meer informatie?

In onze flyer (pdf, 400 KB) lees je alles over de expeditie. Je kunt ook contact openemen met de Maathoeve: info@maathoeve.nl.

Dit is een overzicht van alle bijlagen behorende bij deze pagina.

Spring naar einde van Bijlage-overzicht
Dit is een overzicht van alle bijlagen behorende bij deze pagina.
Titel Type Grootte Download
Flyer Expeditie Salland Boert en Eet Bewust  pdf 402,4 KB Download
Spring naar begin van Bijlage-overzicht