Ga direct naar de inhoud van de pagina

Over de IJssel Landgoed Marathon op 3 juni 2018

De recreatieve Over de IJssel Landgoed Marathon op zondag 3 juni 2018 is een ware beleving voor elke sporter, dus schrijf je snel in!

Een marathon waarbij het beleven van de sport, het landschap en de cultuur van de omgeving rondom de IJssel bij Deventer centraal staat. Een schitterend parcours door bossen, uiterwaarden en de stad. Over bruggen, een veerpont, verharde en onverharde wegen. Met (lokale) lekkernijen en live muziek langs de route. Voor solo’s, duo’s, trio’s, kwartetten en bedrijventeams.

Bedrijven en organisaties

Speciaal voor sportieve collega’s is er dit jaar voor het eerst de bedrijven-ODIJLM. De bedrijvenloop is hét evenement bij uitstek om bewegen en gezondheid binnen je bedrijf of organisatie te stimuleren. Dus doe mee met je collega’s en ga de uitdaging samen aan!

Meer informatie en inschrijven via www.overdeijssellandgoedmarathon.nl. Er wordt gestart vanaf 10.00 uur bij Hotel Gaia, Diepenveen.