Ga direct naar de inhoud van de pagina

Cor Bosch contactpersoon buitengebied voor Raalte

Zijn er problemen met de toekomst van je boerenbedrijf? Zie je kansen voor jouw bedrijf of het gebied waar je woont, maar weet je niet hoe je die moet benutten?

Wacht dan niet langer en bel Cor Bosch, contactpersoon buitengebied, voor een kop koffie. Hij komt graag bij je langs. In het kort vertelt hij waar hij kan ondersteunen, hij citeert de ondernemers:

Ik krijg te maken met zoveel regels, die constant veranderen. Ik zie door de bomen het bos niet meer. Wat moet ik doen?  Mijn zoon wil mijn bedrijf overnemen, maar het is te klein om erin te investeren en er komt geen geld vanuit de bank voor de nieuwe stal. Wat moet ik doen? De tip van Cor: "Praat op tijd, zodat (grote) problemen voorkomen of kansen benut kunnen worden. Schaam je niet, alles blijft vertrouwelijk bij mij!"

Een luisterend oor en een goed gesprek helpen vaak om alles op een rijtje te zetten en rust in het hoofd te creëren. "Ik heb geen belang, geen prijskaartje, ben zelf boer geweest en werk al jaren in dit gebied. Hierdoor kan ik mij goed verplaatsen in de inwoner van het buitengebied. Door de juiste vragen te stellen en mijn hulp aan te bieden, hoop ik last van schouders af te kunnen nemen."

Ook eens gebruik maken van de kennis, het netwerk en luisterende oor van Cor? Bel dan naar 06 - 18 65 10 86 of mail naar info@c2bosch.nl. Dan pakt hij zijn ‘fiets’ en komt hij op bezoek!

 

Geen kalenderitems gevonden.