Ga direct naar de inhoud van de pagina

De Patrijs van Salland

Ben je wel eens opgeschrokken door wegvliegende patrijzen in het Sallandse landschap, terwijl je daar reed of liep met hun roestige roep? Dat kan want het gaat steeds beter met de patrijzen in Salland.

We zorgen met zijn allen om een geschikte leefomgeving voor de patrijs te creƫren. Ben jij inwoner of ondernemer op het platteland, dan kan ook jij zorgen voor een stukje leefomgeving voor de partrijs. Hoe dat kunt doen en nog veel meer over de patrijs is te lezen in de nieuwsbrief (pdf, 900 KB) van De Patrijs in Salland. Kijk ook eens op de website van de Patrijs van Salland.

Dit is een overzicht van alle bijlagen behorende bij deze pagina.

Spring naar einde van Bijlage-overzicht
Dit is een overzicht van alle bijlagen behorende bij deze pagina.
Titel Type Grootte Download
Nieuwsbrief Patrijs van Salland - 19 augustus 2018  pdf 911,9 KB Download
Spring naar begin van Bijlage-overzicht
 

Geen kalenderitems gevonden.