Ga direct naar de inhoud van de pagina

Mooi filmpje over de Krachttoer Overijssel

De Krachttoer Overijssel 2018 bleek net als in voorgaande jaren een schot in de roos. Op vrijdag 29 juni kwamen inspirerende praktijkvoorbeelden van lokaal initiatief aan bod, uit heel Overijssel.

Onderwerpen variërend van zorg, onderwijs, voedsel en in eigen beheer aanleggen van een dorpsplein tot lokale energievoorziening. Organisatie was in handen van ASK Overijssel in samenwerking met Groene Metropool Twente en LEADER Zuidwest Twente.

Barbara Jansen van Doorpakken Salland was ook 1 van de sprekers: “Sallanders zijn vaak (te) bescheiden; we mogen echt wel eens wat meer op de tamtam slaan, laten zien dat we er zijn en waar we mee bezig zijn. Want in Salland gebeurt ontzettend veel!”

Heb je de Krachttoer Overijssel dit jaar gemist? Kijk dan maar eens naar deze korte video.

 

Geen kalenderitems gevonden.