Ga direct naar de inhoud van de pagina

Expeditie Salland Boert en Eet Bewust

Of je nu op zoek bent naar een originele activiteit voor het jaarlijkse uitje met de buurt of juist met jouw team een zinvolle invulling wil geven aan het teamuitje dit jaar, het antwoord is: Expeditie Salland Boert en Eet Bewust!

Als expeditieleden bezoek je twee boerenbedrijven van Salland Boert en Eet Bewust. Na een kort woordje van de boer of boerin steek je de handen uit de mouwen! Help je mee met het opstrooien van de strohokken van de geiten of maak jij de meest originele selfie met een koe? Je verlaat het bedrijf met een smakelijk product dat daar wordt geproduceerd en proeft dit terug in de afsluitende boerenlunch bij De Maathoeve.

Wat is Salland Boert en Eet Bewust?

Boeren en tuinders werken aan het zichtbaar maken en ontwikkelen van hun bedrijven als maatschappelijk verantwoorde en transparante ondernemingen, waar de samenleving trots op is. De Boert Bewust gecertificeerde boeren gaan in gesprek met burgers en organisaties over wat ze doen en waar ze voor staan. De boer kan zo inspelen op de samenleving en er ontstaat wederzijds waardering.

Lees meer over de expeditie en het reserveren. Bekijk ook meer informatie over Salland Boert en Eet Bewust.