Ga direct naar de inhoud van de pagina

Heb jij de Marktplaats ‘Daar krijg je energie van!’ gemist?

Bekijk dan nu het filmpje!

Energie. Iedereen kan wat doen voor het klimaat. En dat is ook nog eens fijn voor je portemonnee. Maar waar begin je? Op zaterdag 9 november 2019 deden bewoners, ondernemers en startende initiatieven inspiratie op, namen een kijkje in de praktijk èn haalden informatie op over energieaanpak tijdens de Marktplaats ‘Daar krijg je energie van!’ In het HOFtheater in Raalte hadden allerlei bedrijven en adviseurs een marktplaats waar je terecht kon met vragen. Daarnaast waren er excursies en kennissessies. Spreker Iwan Göbel, oprichter en CEO van Burton Car Company, kwam in een klassieke sportauto naar Raalte. Hij inspireerde ons met zijn verhaal over creativiteit, trots zijn op je product en de meest circulaire sportwagens van de wereld.

Jij kunt een kijkje nemen; bekijk het filmpje (2 minuten, 31 seconden):

Naar een YouTube filmpje