Ga direct naar de inhoud van de pagina

Raalte: Cultuur Café ‘Iedereen doet mee’!

Op woensdag 27 februari 2019 wordt in Grand Café van De Haverkamp aan de Jan van Arkelstraat 15 in Raalte het Cultuur Café ‘Iedereen doet mee’ gehouden. De aanvang is 19.00 uur.

Kan iedereen in de gemeente Raalte meedoen aan kunst en cultuur? Is er voor iedereen aanbod? Op woensdag 27 februari gaan we dat met elkaar verkennen. ‘We’ zijn organisaties voor kunst en cultuur, kunstenaars, welzijnsorganisaties, betrokken burgers en de gemeente. Want cultuur kan op een creatieve wijze bijdragen aan de oplossing van maatschappelijke vraagstukken zoals vergrijzing, vereenzaming, armoede, participatie en integratie.

Aanmelden

Stuur een e-mail naar cultuur@raalte.nl, onder vermelding Cultuur Café, uw organisatie, naam en aantal personen.

 

Geen kalenderitems gevonden.