Ga direct naar de inhoud van de pagina

Dagcursus Gezond moes tuinieren

Wil jij meer zeggenschap nemen over je voedsel? Dan is deze dagcursus gezond moes tuinieren op zondag 17 maart van 09.30 tot circa 16.30 uur misschien iets voor jou.

Het is niet moeilijk, je eigen groenten kweken en heerlijke, gezonde maaltijden te bereiden, maar enige basiskennis is wel belangrijk. Je gaat met een eigen moestuinplan naar huis.

Inhoud van de dag

Janneke Tops van ‘Gezonde Moestuin’ leert je wat erbij komt kijken om zelf groentes te kweken, hoe je je eigen moestuin aanlegt, een goede compost maakt en nog veel meer, zodat je het komende tuinseizoen goed kunt voorbereiden. Moes tuinieren is een kwestie van beginnen met gezond verstand: je kweekt natuurlijk ecologisch, zonder bestrijdingsmiddelen. Daarnaast geeft het je fysiek werk en ontspant het je geest. Op het eind van de dag heb je een goede basis om komend seizoen aan de slag te gaan met een eigen plan voor je tuin.

Voor wie?

De cursus richt zich op beginnende moestuinders, maar ook mensen die al moestuinervaring hebben, steken veel op. Elke deelnemer krijgt een persoonlijk tuinadvies en aan het einde van de dag is er alle ruimte voor vragen.

Wie is Janneke Tops

Janneke Tops verzorgt vanuit ‘Gezonde Moestuin’ cursussen, lezingen en advies over gezond moes tuinieren, de levende moestuinbodem, zelf  compost malen, zelf zeden telen en veel andere onderwerpen die met gezond moestuinier te maken hebben.

Aanmelden en locatie

Meer informatie vind je op de website www.gezondemoestuin.nl en op Facebook.

 

Geen kalenderitems gevonden.