Ga direct naar de inhoud van de pagina

Raalter Uitdaging Kenniskaravaan trekt volle zaal!

Kenniskaravaan 'Waar is het geldpotje?' werd in een volle zaal in het Dorpshuus in Heino gehouden. Er kwamen ruim 70 mensen op af, afkomstig van bijna 50 verenigingen/stichtingen uit de gemeente Raalte.

Na een korte inleiding door Henny Zomer, manager van de Raalter Uitdaging, waarin zij onder andere vertelde over de samenwerking tussen het Vrijwilligerspunt Raalte en de Raalter Uitdaging, werd de zaal verder geïnformeerd over de mogelijkheden van het financieren van initiatieven of projecten.

Melanie Kleinlugtenbeld en Birgitte Keijzer van gemeente Raalte gaven de aanwezigen veel informatie over de mogelijkheden hierin. Herman Holtmaat, een betrokken Sallander, deelde met de zaal zijn ervaringen over het binnenhalen van subsidiegelden voor een aantal initiatieven in Luttenberg. Herman gaf de tip om te kijken op  de website Vindsubsidies in Raalte. Hier is heel veel informatie te vinden!

Na de pauze konden de aanwezigen bij de verschillende informatie-tafels hun vragen stellen en informatie inwinnen. Het was een geslaagde avond!