Ga direct naar de inhoud van de pagina

Voorstelling op locatie: Vers van het Land!

In de locatievoorstelling ‘Vers van het Land’ wordt de huidige situatie van de boeren belicht.

Hoe zwaar hebben de boeren het in Nederland door de nieuwe regelgeving die voor hen is bepaald? Velen weten niet wat het is om een boerenbedrijf te runnen, wat schuilt er nou echt achter het boerenleven? In de voorstelling ‘Vers Van Het Land’ zien we hoe 3 stadse meiden zich het afgelopen half jaar zijn gaan verhouden tot het plattelandse boerenleven. Een voorstelling die de kloof tussen mensen uit de stad en boeren van het platteland nader tot elkaar proberen te brengen.

Reserveren is nodig!

De voorstelling is onderdeel van het jaarlijkse Theaterfestival "IJssel Theater Fietstocht". Naast het festival wordt er ook gespeeld op 30 mei (vanaf 20.00 uur) en op 1 juni (vanaf 14.00 uur). Je kunt een kaartje reserveren voor deze extra voorstellingen via reserveren.versvanhetland@gmail.com. Vermeld het aantal kaartjes en de desbetreffende datum. Voor overige vragen kun je ook contact opnemen via dit e-mailadres.

Vers van het Land! is mede mogelijk gemaakt dankzij de KrachtvanSalland-cheque. Kijk op www.dekrachtvansalland.nl/4d voor meer informatie.

Locatie

Onder de Gelder 6, Wijhe. De voorstelling speelt zich af op een buitenlocatie. De locatie is op een boerderij, slechts 10 minuten lopen vanaf het treinstation in Wijhe.

Spel en regie

Mikkie Tollenaar, Celine Noorlander en Teddie Kessler spelen de 3 stadse meiden. De regie is in handen van Nikki Terberg.

Dit is een overzicht van alle bijlagen behorende bij deze pagina.

Spring naar einde van Bijlage-overzicht
Dit is een overzicht van alle bijlagen behorende bij deze pagina.
Titel Type Grootte Download
Poster Voorstelling Vers van het Land  jpg 488,0 KB Download
Spring naar begin van Bijlage-overzicht