Ga direct naar de inhoud van de pagina

Energiezuinig met subsidie: er is weer een regeling open voor isoleren!

Wil je jouw huis energiezuiniger maken? Wellicht heb je wel ideeën en weet je in welke richting je het wilt zoeken, maar vind je de stap naar realisatie moeilijk.

Je hebt misschien vragen waar je zelf niet zo goed uit komt. Waar begin ik? Welke stap moet ik het 1e zetten? En zijn zonnepanelen nu echt een goed idee? Vanuit de gemeenten, provincie en rijksoverheden is er advies en ondersteuning mogelijk via de energieloketten:

Daarnaast zijn er subsidies en financiële mogelijkheden om jouw huis te verduurzamen. In de bijlage (pdf, 172 KB) vind je hiervan een overzicht. Verder is de subsidieregeling energiebesparing eigen huis (SEEH) ook voor particulieren weer open per 2 september 2019!

Deze subsidie kunnen woningeigenaren ontvangen voor 2 of meer grote isolatiemaatregelen in de eigen woning. Kies je voor een zeer energiezuinig pakket dan kan je maximaal € 15.000 ontvangen. Meer informatie vind je op de website van RVO. Een subsidieoverzicht vind je op www.energiesubisidewijzer.nl.

Dit is een overzicht van alle bijlagen behorende bij deze pagina.

Spring naar einde van Bijlage-overzicht
Dit is een overzicht van alle bijlagen behorende bij deze pagina.
Titel Type Grootte Download
Subsidies en regelingen gemeente Olst-Wijhe en Raalte 2019  pdf 172,4 KB Download
Spring naar begin van Bijlage-overzicht