Ga direct naar de inhoud van de pagina

Abonneer je op de digitale nieuwsbrief van Duurzaam in Salland

Duurzaam in Salland heeft een digitale nieuwsbrief.

Wanneer je je abonneert op de nieuwsbrief, ontvang je elke week een update van de artikelen op de website Duurzaam in Salland. Zo ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws!

Wil je eerst kijken hoe de nieuwsbrief er uitziet? Bekijk dan een eerdere editie.

Duurzaam in Salland is een initiatief van het Energieloket Salland en de gemeenten Raalte en Olst-Wijhe. Doel is inwoners van Salland te informeren, te inspireren en te activeren op het gebied van duurzaam doen en denken. Energieloket Salland helpt woningeigenaren energie te besparen en op te wekken. Met de site willen de partners iedere Sallander bereiken. En niet alleen op gebied van energie, maar op het hele vlak van duurzaamheid.