Ga direct naar de inhoud van de pagina

Gemeente Raalte: maak iemand blij met een bezoek en een gebakje

Doe mee met de gebakjesactie in de Week van de Ontmoeting en ga op donderdag 3 oktober 2019 op bezoek bij iemand die wat extra aandacht kan gebruiken.

Hoe werkt het?

  1. Maak een afspraak bij iemand waar jij op bezoek wilt.
  2. Reserveer voor dinsdag 24 september 2 GRATIS gebakjes via WijZ welzijn Raalte: telefoonnummer 038 - 85 15 700 of e-mailadres receptiedekern@stdekern.nl.
  3. Haal op donderdag 3 oktober de gebakjes op bij de Bakkerij van der Most, Nieuwe Markt 9 in Raalte en maak iemand blij met jouw bezoek en een gebakje.

Wil jij wel meedoen, maar heb je niemand om te bezoeken? Of zou jij het leuk vinden dat er iemand bij jou op bezoek komt of dat je op een andere manier (nieuwe) mensen leert kennen? Meld je dan ook aan bij WijZ welzijn: telefoonnummer 06 - 53 96 21 31 of e-mailadres t.vanderzee@wijz.nu.

Waarom?

De gebakjesactie wordt mogelijk gemaakt door WijZ welzijn en Bakkerij van der Most. Hiermee wil Raalte aandacht vragen voor het groeiende probleem van eenzaamheid en de onderlinge band in buurten te versterken, door middel van een bezoekje mét gebak, de mensen die zich vaak alleen voelen een hart onder de riem te steken.

Dit is een overzicht van alle bijlagen behorende bij deze pagina.

Spring naar einde van Bijlage-overzicht
Dit is een overzicht van alle bijlagen behorende bij deze pagina.
Titel Type Grootte Download
Uitnodiging postkaartje Gebakjesactie  pdf 662,1 KB Download
Spring naar begin van Bijlage-overzicht