Ga direct naar de inhoud van de pagina

Save the date! Nieuwe Energie Overijssel ontmoet Salland Café

“Ik wil iets met energie, maar waar begin ik”, hoor je vaak. Energie, wat kan jij er concreet mee?

Daar krijg je meer zicht op wanneer je op 9 november 2019 de Overijsselse Marktplaats ‘Daar krijg je energie van!’ bezoekt. Noteer de dag dus snel in jouw agenda!

Proberen om minder te verbruiken, te isoleren en zo fijn wat geld besparen. Zonnepanelen of een warmtepomp om schonere energie op te wekken. Een kleine windmolen bij je boerderij misschien. Als dorp gezamenlijk een financieel aantrekkelijke ‘PostCodeRoos’ starten, of een energiecoöperatie?

Wat past bij jou?!

Er kan van àlles in combinatie met je huis, je baan of bedrijf, je dorp of wijk. Maar wat past het best bij jou of jullie? Wat is behapbaar? Hoe investeer je het slimst? Hoe pak je het aan?

Daar krijg je energie van!

Op zaterdag 9 november tussen 09.30 en 15.30 uur kun je inspiratie, een kijkje in de praktijk èn concrete informatie halen – of brengen - bij de Overijsselse Marktplaats ‘Daar krijg je energie van!’ in Raalte. Deelname is kosteloos en er is een vrije inloop gedurende de dag. Deze marktplaats voor particulieren, gezamenlijke initiatieven èn bedrijven is een samenwerking tussen Nieuwe Energie Overijssel (provincie), Rabobank Salland, Stimuland en de partners van het Salland Café. Gemeente Raalte is gastgemeente.

Ontvang de uitnodiging

We zijn de plannen nu aan het uitwerken. Wil jij de uitnodiging in de loop van het najaar per mail ontvangen? Laat het weten via info@stimuland.nl.