Ga direct naar de inhoud van de pagina

Salland Boert en Eet Bewust smeedt aan sterke band met consument

Bij het laatste voortgangsverslag van Salland Boert en Eet Bewust was een indrukwekkend overzicht bijgevoegd van evenementen, ‘make a date-acties’, presentaties, trainingen, berichten in de media, etcetera van SBEB en de deelnemers.

Het is de moeite waard om dit overzicht eens te bekijken. Het laat zien hoe boeren en tuinders aan de weg timmeren om de band met de consument te versterken. Dat is enorm belangrijk in deze tijd. Je vindt het overzicht hier (pdf, 3 MB).

Wat is Salland Boert en Eet Bewust?

Boeren en tuinders werken met consumenten aan het zichtbaar maken en ontwikkelen van hun bedrijven als maatschappelijk verantwoorde en transparante ondernemingen, waar de samenleving trots op is. De gecertificeerde boeren gaan in gesprek met burgers en organisaties over wat ze doen en waar ze voor staan. De boer kan zo inspelen op de samenleving en er ontstaat wederzijds waardering.

Meer informatie over Salland Boert en Eet Bewust vind je op hun website.

Dit is een overzicht van alle bijlagen behorende bij deze pagina.

Spring naar einde van Bijlage-overzicht
Dit is een overzicht van alle bijlagen behorende bij deze pagina.
Titel Type Grootte Download
Bijlage bij voortgangsverslag Salland Boert en Eet Bewust  pdf 2.841,9 KB Download
Spring naar begin van Bijlage-overzicht