Ga direct naar de inhoud van de pagina

Vrijwilligers doen werk dat onbetaalbaar is

Onze samenleving draait op mensen, die vaak onzichtbaar heel belangrijk werk doen. De voetbaltrainers, de mantelzorgers, mensen die voor anderen en hun omgeving zorgen zonder daarvoor betaald te krijgen en vaak niet eens erkenning.

De provincie Overijssel wil deze mensen bedanken. Dat lukt niet bij iedereen, maar tot en met 7 december zullen 75 vrijwilligers een prijs ontvangen van de provincie Overijssel onder de noemer #ovpontour.

De Overijsselse Vrijwilligersprijs ziet er dit jaar heel anders uit. Geen groot evenement en 1 prijs, maar 75 prijzen uitgereikt door statenleden door de hele provincie: de OVP gaat coronaproof on tour! De OVP is een samenwerking van Provincie Overijssel, Stimuland, Vosvi en de plaatselijke vrijwilligersorganisaties.

De volgende vrijwilligers(organisaties) ontvingen een prijs:

Deventer:

 • Esmea van der Haar
 • Marie Fredriks
 • Paul Krechting

Raalte:

 • Aangepast Badminton Raalte
 • Rol Wandelclub Mariënheem
 • Soepcafé Heino

Olst-Wijhe:

 • Hendrien Markvoort
 • Inspiratiegroep Wijhe - Jeske Blom en Corben van den Berg

Naar de volgende vrijwilligers(organisaties) is waardering overgebracht:

 • Ad van Wijlen (Deventer)
 • Vrijwilligers Helios (Deventer)
 • Vrijwilligers Dag!enDoen! (Olst-Wijhe)
 • Vrijwilligers Welzorgsum (Olst-Wijhe)

 

Geen kalenderitems gevonden.