Ga direct naar de inhoud van de pagina

Help op 14 maart bomen en struiken planten in het voedselbos in Olst-Zuid

Doe mee met NL Doet en Eetbaar Olst-Wijhe op zaterdag 14 maart. Er worden bomen en struiken in het voedselbos geplant en een bloesemkluis aangelegd.

Eetbaar Olst-Wijhe heeft mooi werk om samen met anderen aan te pakken in het kader van NL Doet. Met de slogan ‘Bomen is zilver, planten is goud’ plant de groep op 14 maart nieuwe eetbare soorten aan in het voedselbos in Olst-Zuid. Bomen en struiken die fruit, noten, bloemen en bladeren gaan geven. Oude bekenden, maar ook verrassende nieuwe soorten. Daarnaast wordt een ‘bloesemkluis’ aangeplant: een bosje met soorten die exclusief voor het dierenleven worden aangeplant, en daarom ingesloten worden door een ring van struiken met lekker fruit voor de mens.

Tijd en locatie

Kom op 14 maart 2020 vanaf 10.00 (inloop 09.30 uur) naar de ingang van de Aardehuis-wijk aan de Rietgors in Olst. Om 16.00 uur wordt er afgesloten.

Aanmelden

Meld je aan of mail naar eetbaarolstwijhe@gmail.com.

Bekijk meer informatie.