Ga direct naar de inhoud van de pagina

Erfcoaches zijn er voor erfeigenaren in het buitengebied

Ook in Coronatijd kunnen agrariërs en andere erfeigenaren terecht bij de erfcoaches van de gemeenten Deventer, Olst-Wijhe en Raalte.

De gesprekken gaan op dit moment telefonisch, online of aan de keukentafel als de richtlijnen van het RIVM in acht worden genomen.

Agrariërs en andere erfeigenaren in het buitengebied kunnen hun vragen en plannen voor het erf aan de keukentafel met een erfcoach bespreken. De richtlijnen van het RIVM, zoals het houden van 1,5 meter afstand, geen hand geven ter begroeting, etcetera, worden dan wel in acht genomen. U kunt het keukentafelgesprek met de erfcoach echter ook telefonisch of online voeren, bijvoorbeeld via Whatsapp video of Skype.

Heeft u een idee voor het toekomstbestendig maken van uw erf, vragen op het gebied van duurzaamheid, asbestsanering, herbestemming, financiën of wilt u gewoon even sparren? Neem dan contact op met de erfcoaches. De gesprekken zijn vertrouwelijk en gratis. Ook in deze tijd staan zij klaar om met u in gesprek te gaan.

Erfcoach voor erven in de gemeente Raalte

Jantine Haverkamp is bereikbaar via:

Erfcoach voor erven in de gemeente Olst-Wijhe en Deventer

Yvonne In ’t Veld is bereikbaar via:

Met welke vragen u terecht kunt bij de erfcoaches, vindt u op www.dekrachtvansalland.nl/erfcoaches.

Naast en in samenwerking met de erfcoaches kan ook Cor Bosch, gebiedscoördinator Wijhe en contactpersoon buitengebied gemeente Raalte, benaderd worden.