Ga direct naar de inhoud van de pagina

Doe online mee met de LEADER-dag ‘Het platteland: kampioen zelf doen!’

Dit jaar vindt de LEADER-dag “Het platteland: kampioen zelf doen!” plaats in de vorm van een interactieve webcast vanuit het Holstohus in Olst in Overijssel.

Het wordt een bijzondere uitzending met gesprekken met mensen uit het veld, filmpjes en interactie met de deelnemers. We schakelen regelmatig met het publiek, zowel in Olst als online én met plekken elders in Nederland waar deelnemers met elkaar de uitzending volgen. Vanuit de LEADER-gebieden in Nederland is een klein aantal mensen ook in de studio aanwezig.

In de webcast gaan we aan de hand van een aantal LEADER-projecten in gesprek over vier thema’s die spelen op het platteland: werken met vrijwilligers, herbestemming van (religieus) erfgoed, streekproducten, en jongeren op het platteland. Ferenc van Damme vertelt over ‘de spelregels van de nieuwe samenleving’. En uiteraard kijken we zoals elk jaar waar we staan met LEADER en wat de toekomst kan brengen!

Leader-Salland goed vertegenwoordigd

Vanuit Salland zijn de LEADER-projecten OZO Verbindzorg Jeugd, Stageregio Salland, Platform Techniek Salland betrokken bij de dag. De initiatiefnemers worden geïnterviewd over wat jongeren op het platteland nodig hebben. ’s Middags geven deze Leaderprojecten 2 workshops.

Meer informatie en aanmelden

Meer info en aanmelden via de website van Netwerk platteland.

Met vragen kun je terecht bij Thamar Kok, Regiebureau POP: t.kok@rb.agro.nl en 06 – 54 22 34 55.

Voor meer informatie over Leadergebied Salland:

 

 


 

Geen kalenderitems gevonden.