Ga direct naar de inhoud van de pagina

Noteer in je agenda: landelijke Leaderdag 2 oktober in Holstohus, Olst

In 20 gebieden in Nederland wordt gewerkt met Leader. In alle gebieden is inmiddels een diversiteit aan prachtige, vernieuwende bottom-up initiatieven van de grond gekomen!

De initiatiefnemers willen hun ervaringen en resultaten graag met je delen op de jaarlijkse landelijke Leaderdag.

Gezien de coronacrisis hopen we dat we je gezond en wel kunnen ontvangen op 2 oktober 2020 in het Holstohus in Olst. De dag wordt georganiseerd door de Leadergebieden Noordoost Twente, Zuidwest Twente, Salland en Noord Overijssel, de provincie Overijssel en het Regiebureau POP.

Op dit moment wordt er nog volop aan het programma gewerkt. Je kunt in elk geval uitkijken naar projectbezoeken, workshops en voldoende gelegenheid tot netwerken. De dag start om 09.30 uur en eindigt om 18.00 uur. Voor lunch en drankjes wordt gezorgd. Ook wordt er gewerkt aan een facultatief programma vóór en na 2 oktober. Je bent van harte welkom om aan de Leader-dag deel te nemen. Voor de zomer volgt nadere informatie over de dag inclusief de mogelijkheid om in te schrijven.

Vragen?

Voor meer informatie over dag en programma: Thamar Kok, Regiebureau POP, t.kok@rb.agro.nl, 06 – 54 22 34 55.

Voor meer informatie over Leadergebied Salland: