Ga direct naar de inhoud van de pagina

Voorbeeld coronaprotocol dorpshuizen in de maak

De buurt- en dorpshuizen blijven in elk geval tot 20 mei gesloten, maar mogelijk langer.

De regering heeft bij verschillende persconferenties een appél gedaan op bedrijven en organisaties om na te denken over hoe invulling te geven aan de 1,5 meter samenleving. Een aantal buurt- en dorpshuizen heeft een eerste aanzet gedaan om daar handen en voeten aan te geven.

Op www.dorpshuizen.nl staan een aantal voorbeelden van beleid en protocol van dorpshuizen uit Nederland. De documenten zijn aanvullend op elkaar en niet volledig, maar kunnen wel een mooie aanzet en handig hulpmiddel zijn om na te denken over de nieuwe situatie in jullie eigen dorps- of buurthuis.

Het platform dorpshuizen wil de komende periode werken aan een coronaprotocol voor buurt- en dorpshuizen. Heb je verbetersuggesties of mooie voorbeelden, dan kun je dat mailen naar vraagbaak@dorpshuizen.nl.

 

Geen kalenderitems gevonden.