Ga direct naar de inhoud van de pagina

Vier de zomer en bezoek LEADER-projecten

Er zijn in Nederland 20 LEADER-gebieden. In elk gebied zijn prachtige projecten gerealiseerd. Een groot deel daarvan is te boeken en te bezoeken (accommodaties, restaurants, musea, boerderijen, winkels, enzovoort).

LEADER nodigt alle mensen met een LEADER-hart uit om deze zomer zoveel mogelijk van deze projecten te bezoeken.

Je kunt uiteraard in je eigen gebied de projecten bezoeken, maar nog leuker is het om een van de andere LEADER-gebieden te bezoeken. Zo bied je de projecten een steuntje in de rug in deze zware tijden.

Welke projecten kan ik bezoeken?

In het overzicht (pdf, 1,5 MB) staan per deelnemend LEADER-gebied alle projecten vermeld die te boeken en te bezoeken zijn met basisinformatie over wat ze aanbieden en een link naar een site voor meer informatie.

De uitdaging

Maak bij elk LEADER-project dat je deze zomer bezoekt, een of meer foto’s. Post deze foto’s (uiteraard nadat je eerst toestemming hebt gevraagd aan de projecteigenaar) op de Facebook-pagina ‘Follow the LEADER’ met een kort verhaaltje over je ervaringen.

De beloning

Op 2 oktober 2020 vindt de 3e editie van de landelijke LEADER-dag plaats. De dag gaat hoe dan ook door. In welke vorm, dat hangt nog af van de Corona-maatregelen die op dat moment van kracht zijn.

Tijdens de dag wordt teruggekeken op de LEADER-zomer en wordt een prijs uitgereikt aan degene die de meeste LEADER-projecten heeft gepost op de Facebook-pagina. Bonuspunten zijn te verdienen voor elke geposte foto waarop het LEADER-logo te zien is.

Dit is een overzicht van alle bijlagen behorende bij deze pagina.

Spring naar einde van Bijlage-overzicht
Dit is een overzicht van alle bijlagen behorende bij deze pagina.
Titel Type Grootte Download
Vier deze zomer in een LEADER gebied - overzicht projecten  pdf 1.567,0 KB Download
Spring naar begin van Bijlage-overzicht
 

Geen kalenderitems gevonden.