Ga direct naar de inhoud van de pagina

Online spreekuur voor lokale initiatiefnemers

Samen met het team Sociale Kwaliteit van provincie Overijssel organiseren de 4D-makelaars online spreekuren voor lokale initiatieven. Elke 2e donderdag van de maand kun je met hen sparren over je plan of idee.

Het eerstvolgende online spreekuur is op donderdag 10 september tussen 09.00 en 14.00 uur.

Heb je een initiatief en ben je op zoek naar geld, kennis of ervaringsdeskundigen, dan kun je hulp vragen aan 4D-makelaar Giny Hoogeslag. Het kan gaan over bijvoorbeeld zorg & welzijn, natuur, sport, cultuur of iets anders, zolang het maar een maatschappelijk initiatief is van meerdere mensen. Giny werkt binnen De Kracht van Salland samen met verschillende Sallandse organisaties en de gemeenten Deventer, Olst-Wijhe en Raalte en weet welke fondsen en subsidies er verder nog beschikbaar zijn. Ze is bereikbaar via giny@dekrachtvansalland.nl of 06 - 13 48 89 37.

Tijdens het maandelijkse online spreekuur sluit tegelijk ook iemand van de provincie aan. Aanmelden voor het spreekuur kan per mail via info@stimuland.nl. Vermeld daarbij de naam van je initiatief en je concrete vraag. Na ontvangst van de mail, nemen we contact met je op om je aanmelding door te nemen en een afspraak in te plannen.

4D is een initiatief van Stimuland en staat voor Durven, Delen, Denken en Doen.

 

Geen kalenderitems gevonden.