Ga direct naar de inhoud van de pagina Ga direct naar zoeken

Museum De Laarman nu ook bezoekerscentrum

Museum De Laarman in Luttenberg is omgevormd van landbouwmuseum naar bezoekerscentrum voor cultuur, landschap en voedsel.

Vrijwilligers verzetten in de afgelopen jaren werkelijk een berg werk in het museum aan de voet van de Luttenberg. In het weekend van 10 september 2021 werd het totaal verbouwde en vernieuwde museum feestelijk geopend.

Het is een interactief museum geworden, waar van alles is te doen voor jong en oud. Het museum laat je zien en ervaren hoe onze dagelijks eten wordt gemaakt en waar het vandaan komt. Je kan er workshops volgen, zoals smeden en kaarsen maken. Vanuit het museum kan je ook wandelingen maken met een verhalenverteller of wichelroedeloper. Voor kinderen zijn er educatieve programma’s en activiteiten voor kinderfeestjes. 

Kijk op de website van Museum De Laarman.

Logo's van partners