Ga direct naar de inhoud van de pagina Ga direct naar zoeken

Doe mee aan de gratis webinar ‘Hoop Heggen’

Het maandelijkse webinar van Eetbaar Olst-Wijhe is op maandag 19 april, en zoomt (letterlijk) in op het werk van de stichting Hoopheggen in Olst.

Het gezicht achter Hoopheggen in Olst is landschapsarchitect Jantine Schinkelshoek. Zij is degene die deze avond als spreker optreedt. Daarbij vertelt ze over het waarom en hoe van haar inzet, die er simpelweg op neer komt dat ze met zoveel mogelijk anderen, op zoveel mogelijk plekken, zoveel mogelijk heggen aanplant. In de 2 jaar dat de stichting bestaat, is er in totaal 10 kilometer nieuwe heg aangeplant! Al deze heggen helpen het landschap verrijken, en dat is nodig, want de afgelopen 50 jaar is de stand van vogels en insecten in het buitengebied drastisch achteruitgelopen.

Meer informatie en aanmelden

Meer informatie vind je op online platform Hallo IJsseldal.

Vragen? Mail naar eetbaarolstwijhe@gmail.com.

Het webinar verloopt via Zoom, na aanmelding ontvangt u een link om mee te doen. Aanmelden voor het webinar is noodzakelijk en kun je online doen.

Logo's van partners