Ga direct naar de inhoud van de pagina Ga direct naar zoeken

Uitnodiging Salland Café ‘Bestuursaansprakelijkheid goed voor mekaar’

Graag nodigen we je uit voor een online Salland Café ‘Bestuurdersaansprakelijkheid goed voor mekaar’ op donderdagavond 3 juni 2021 van 19.00 tot ongeveer 20.15 uur. Leuker kunnen we het niet maken. Maar een beetje duidelijkheid helpt wel mee.

Op 1 juli 2021 gaat de WBTR (Wet Bestuur en Toezicht Rechtspersonen) in. Het is belangrijk dat je vereniging of stichting voldoet aan deze wet. Zeker omdat na 1 juli 2021 sprake is van onder andere hoofdelijke persoonlijke aansprakelijkheid als er wat misgaat. Daarnaast spelen er nog een aantal zaken waar je als bestuur rekening mee moet houden of die je moet regelen. De Raalter Uitdaging organiseerde hierover al een bijeenkomst in april, maar vanwege de grote belangstelling organiseren we het gewoon nog een keer, nu voor heel Salland. Wat moet jij regelen voor jouw vereniging of stichting?

Programma

  • 18.45 online inloop
  • 19.00 welkom

Margreet Diemel en Sebastiaan Vos van JPR Advocaten praten ons bij over deze wet. Aansluitend is er ruime mogelijkheid om vragen te stellen. We verwachten om 20.15 uur af te sluiten.

Wat is het Salland Café?

Het Salland Café is een netwerkbijeenkomst die samenwerking en kennisdeling in Salland stimuleert. 4 keer per jaar komen bewoners, ondernemers, organisaties en overheden bijeen. Met korte presentaties over actuele thema’s en elke keer op een andere locatie in Salland, dit keer dus online.

Dit Salland Café wordt georganiseerd in samenwerking met de Raalter Uitdaging, UtHuus, WijZ Welzijn, Deventer Doet, Raster, Sportbedrijf Raalte, HOFtheater, de gemeenten Olst-Wijhe, Deventer en Raalte en programma 4D van de provincie Overijssel.

Aanmelden

Meld je aan uiterlijk woensdagavond 2 juni 2021. Je ontvangt dan de link voor de bijeenkomst van 3 juni per e-mail.

Meer informatie

Giny Hoogeslag van De Kracht van Salland/4D via 06 – 13 48 89 37 of Henny Zomer van de Raalter Uitdaging via 06 - 23 44 71 10.

Logo's van partners