Ga direct naar de inhoud van de pagina Ga direct naar zoeken

Communicatieadviseur geeft het stokje door

Met ingang van 1 juni 2021 geeft Marion Wienholts, de communicatieprofessional van De Kracht van Salland, het stokje door aan Rina Scharpert.

Rina Scharpert

Marion Wienholts: “Ik werk sinds 2012 met heel veel plezier voor het netwerk De Kracht van Salland. In die periode is er veel bereikt. Ons netwerk is uitgegroeid tot bijna 1.000 betrokken Sallanders. Daar werken we hard aan. Samen organiseerden we zeker 40 Salland Cafés. Ook verzonden we 32 nieuwsbrieven. Die worden goed gelezen, zo blijkt uit onze enquête. Dit voorjaar ging onze gemoderniseerde website live. Ik ben er trots op dat die volledig toegankelijk is voor mensen met een beperking. Ik ga genieten van mijn pensioen en van het vrijwilligerswerk dat ik wil oppakken. Ik bedank iedereen hartelijk voor de prettige samenwerking. Tot ziens in Salland!”

Het werk van Marion wordt overgenomen door Rina Scharpert. Rina woont in Deventer en is gespecialiseerd in agrarische en gebiedscommunicatie. Ze werkt onder andere voor LandvanWaarde, For Farmers, Vereniging Agrarisch Landschap Achterhoek, De Marke en Agrivesta. We wensen Rina veel succes met deze mooie taak.

Logo's van partners