Ga direct naar de inhoud van de pagina Ga direct naar zoeken

Salland Café special

Zaterdag 11 september is er weer een Salland Café met als thema ‘De Kracht van Salland = Doen’.

In de ochtend zijn er excursies bij 6 projecten in Salland in 2 rondes. ‘s Middags is er een plenaire bijeenkomst met lunch en tijd om elkaar (weer) te ontmoeten. Dit is bij zaal Boode in Bathmen. 

Het aantal deelnemers voor het ochtendprogramma is maximaal 20 personen per excursie (dus 20 personen keer 6 locaties). Voor het middaggedeelte is het maximum aantal 50 personen. Er is beperkt ruimte, geef je snel op.

Dit keer wordt het Salland Café in het bijzonder georganiseerd voor alle raadsleden en wethouders van de gemeenten Deventer, Raalte en Olst-Wijhe, leden van Gedeputeerde Staten en Provinciale Staten van provincie Overijssel en leden van Algemeen Bestuur en Dagelijks Bestuur van de waterschappen Drents Overijsselse Delta en Rijn en IJssel. Maar het Salland Café is er natuurlijk voor alle Sallanders! Bekijk de uitnodiging (pdf, 486 KB).

Kom kijken wat er wordt gedaan in Salland vanuit Leader, Salland Deal, 4D, Salland Marketing. 

Aanmelden vóór 5 september via het aanmeldformulier. Deelnemers krijgen bericht over de deelname aan de workshops.

Logo's van partners