Ga direct naar de inhoud van de pagina Ga direct naar zoeken

Groene Karavaan reist door Salland

De Groene Karavaan trekt de komende maanden door Overijssel. Er zijn allerlei activiteiten.

Het festival van Natuur voor Elkaar wil samen met inwoners van de provincie kijken, hoe we onze omgeving nóg groener kunnen maken en de soortenrijkdom kunnen vergroten. De 1e van 5 karavanen doet van 29 oktober tot en met 12 november 2022 de Sallandse gemeenten Deventer, Raalte en Olst-Wijhe aan.

In de 2 weken dat de Groene Karavaan de regio aandoet, zijn er tal van interessante activiteiten, excursies en workshops. Op 29 oktober is de start en op 11 november is er een bijeenkomst voor boeren (pdf, 250 KB). Zet die data dus alvast in je agenda.

Bij Natuur voor Elkaar gaat het vooral om de natuur in de directe leefomgeving van mensen zoals groene tuinen, groene speelpleinen, aandacht voor bijzondere diersoorten en het planten van bomen. Met beperkte inzet valt vaak al heel veel te doen.

Vanaf komende zaterdag ‘reist’ de Groene Karavaan door Salland (Programma Salland - Natuur Voor Elkaar). 

Logo's van partners