Ga direct naar de inhoud van de pagina Ga direct naar zoeken

Verslingerd aan het Sallandse water

Op vrijdagmiddag 25 november 2022 is het Salland Café ‘Verslingerd aan het Sallandse water’ van 12.00 tot 16.00 uur bij Landgoed Groot Zwaaftink in Heeten.

De IJssel is aan de westzijde van Salland een beeldbepalend icoon. En we hebben het Overijssels Kanaal dat onder andere Deventer verbindt met Raalte. Er worden al jaren gesprekken gevoerd over het beter beleefbaar maken van die Sallandse wateren. Welke kansen zie jij?

Programma

We starten de middag met een rondleiding langs het Overijssels kanaal. Hierbij geeft Waterschap Drents Overijsselse Delta uitleg over de wateropgaven, de recreatie en vismogelijkheden.

Daarna vervolgen we het programma binnen en doen we 3 pitches:

  • Kansen voor het beleefbaar maken van het Overijssel Kanaal.
  • Salland Marketing/MarketingOost over recreatiemogelijkheden op en langs het water in z’n algemeenheid en kansen voor Overijssel Kanaal en de IJssel in het bijzonder.
  • Op zoek naar het verhaal van de IJssel & IJsselvallei: van Westervoort tot Kampen!

Daarna kunnen deelnemers kiezen om over 1 van deze 3 onderwerpen verder te praten in een workshop. Tijdens de workshop proberen we samen verder te komen van ideeën tot daadwerkelijke plannen.

Samen met Waterschap Drents Overijsselse Delta en De Kracht van Salland organiseert Salland Marketing het Salland Café – Verslingerd aan het Sallandse water. Het is mede mogelijk gemaakt door Gastvrij Overijssel, MarketingOost en de gemeenten Deventer, Olst-Wijhe en Raalte.

Aanmelden

Bekijk de uitnodiging (pdf, 930 KB) voor het volledige programma. Meld je aan via ons online formulier.

Vragen? Neem contact op met Tamara Toering van Salland Marketing:

Logo's van partners