Ga direct naar de inhoud van de pagina Ga direct naar zoeken

Toekomstvisie Reuring in Salland. Klap erop

De nieuwe toekomstvisie van De Kracht van Salland is klaar. Deze is gemaakt voor en door Sallanders. Gebaseerd op ideeën van bewoners, ondernemers en organisaties.

Het zet een stip op de horizon voor 2030, geeft gezamenlijke richting, of het nou gaat om landbouw, wonen, onderwijs, natuur, zorg, energie, landschap of werk.

In oktober 2022 was de slotbijeenkomst over de toekomstvisie van Salland. Tijdens deze laatste bijeenkomst werd de conceptvisie besproken en getoetst. Nu na enkele goede toevoegingen is de eindversie klaar.

In Salland doen we het samen

Aan deze visie werkten ruim 400 mensen mee in de vorm van interviews en bijeenkomsten. De deelnemers leverden enthousiast hun bijdrage aan de nieuwe visie en de bijeenkomsten leverden een rijke oogst aan sprankelende ideeën en nieuwe ontmoetingen tussen inwoners, ondernemers en organisaties: ‘We doen het voor Salland en in Salland doen we het samen.’

Input voor nieuwe projecten en activiteiten

Een visie waar een paar honderd Sallanders aan hebben meegewerkt, geeft een gezamenlijke richting en verbindt. En vormt zo input voor nieuwe projecten en activiteiten. We gebruiken deze visie als basis voor Leader, Salland Deal, Salland Marketing en Initiatievencoach. Daarnaast kan iedereen in Salland deze visie op een of andere manier als gezamenlijke richting en inspiratie gebruiken.

Het proces om te komen tot de visie is mede mogelijk is gemaakt door provincie, gemeenten en waterschap.

Bekijk de Toekomstvisie Salland 2023 - 2030 (pdf, 3 MB).

Logo's van partners