Ga direct naar de inhoud van de pagina Ga direct naar zoeken

Roxan Haarman aan de slag als nieuwe coördinator Salland Boert en Eet Bewust

Roxan Haarman (23) gaat het streekteam van Salland Boert en Eet Bewust de komende tijd ondersteunen. Ze neemt het stokje over van oud coördinator Roos Roeleveld.

Roxan Haarman

"Salland is een prachtige streek, waar actief geboerd wordt. Iets waar we trots op mogen zijn en moeten uitdragen naar de buitenwereld. Het lijkt mij leuk om deel te zijn van deze actieve en enthousiaste groep en hoop dat wij de verbinding met elkaar en de omgeving blijven opzoeken in de toekomst."

Roxan komt uit Heeten. Samen met haar ouders en broertje hebben ze een melkveebedrijf in het mooie Salland. Ook werkt haar zus regelmatig mee op het bedrijf. "Thuis zijn wij deelnemer van Salland Boert en Eet Bewust. Mochten jullie benieuwd zijn 'woar ik d’r ene van bin'; hierbij de link naar ons bedrijf. Ik heb agrarisch ondernemerschap gestudeerd in Dronten, en wil in de toekomst graag boeren samen met mijn vriend."

Lees meer over Salland Boert en Eet Bewust.

Logo's van partners