Ga direct naar de inhoud van de pagina Ga direct naar zoeken

Toekomstvisie Reuring in Salland. Klap erop?

Op maandag 10 oktober 2022 organiseert De Kracht van Salland een slotbijeenkomst over de toekomstvisie van Salland. Tijdens deze bijeenkomst wordt de conceptvisie besproken en getoetst.

 Iedereen die op een actieve en open manier wil meedenken en meedoen is van harte welkom van 19.30 tot 22.00 uur in Holstohus in Olst.

De nieuwe toekomstvisie De Kracht van Salland wordt gemaakt voor en door Sallanders. Gebaseerd op ideeën van bewoners, ondernemers en organisaties. Het zet een stip op de horizon voor 2030, geeft gezamenlijke richting, of het nou gaat om landbouw, wonen, onderwijs, natuur, zorg, energie, landschap of werk.

In Salland doen we het samen

Aan deze visie werkten ruim 400 mensen mee in de vorm van interviews en bijeenkomsten. De deelnemers waren enthousiast om hun bijdrage te leveren aan de nieuwe visie en de bijeenkomsten leverden een rijke oogst aan sprankelende ideeën en nieuwe ontmoetingen tussen inwoners, ondernemers en organisaties: ‘We doen het voor Salland en in Salland doen we het samen.’

Input voor nieuwe projecten en activiteiten

Een visie waar een paar honderd Sallanders aan hebben meegewerkt, geeft een gezamenlijke richting en verbindt. En vormt zo input voor nieuwe projecten en activiteiten. We gebruiken deze visie als basis voor Leader, Salland Deal, Salland Marketing en Initiatievencoach. Daarnaast kan iedereen in Salland deze visie op één of andere manier als gezamenlijke richting en inspiratie gebruiken. 

Klap erop?

Op 10 oktober bespreken we de conceptvisie met elkaar. Ook als je er bij de eerdere bijeenkomsten niet bij was, ben je welkom. Centrale vragen:

  • Komt de visie overeen met wat je had verwacht op basis van interviews en vorige bijeenkomsten Reuring in Salland?
  • Heb je nog toevoegingen of reacties?
  • Waar liggen de prioriteiten voor de uitvoering?
  • Wil je hieraan meehelpen? Wat zou je zelf willen doen?

Meedoen?

We nodigen je van harte uit op maandag 10 oktober 2022, van 19.30 tot 22.00 uur. De bijeenkomst is in Holstohus in Olst. Meld je aan via dit formulier.

Bekijk ook de visie (pdf, 1,5 MB) en de uitnodiging (pdf, 250 KB) met daarin het volledige programma. Meer weten? Bel of mail naar Giny Hoogeslag: 06 - 13 48 89 37 of g.hoogeslag@olst-wijhe.nl.

Lees meer over de 1e bijeenkomst op 10 maart 2022 en de vervolgbijeenkomst op 14 april 2022

Logo's van partners