Ga direct naar de inhoud van de pagina Ga direct naar zoeken

Salland Café Oogsten en Zaaien Leader

Op vrijdag 6 oktober is de feestelijke aftrap van de start van een nieuwe Leader periode 2023 – 2027 (zaaien). En natuurlijk vieren we de prachtige resultaten (oogst) van de afgelopen Leaderperiode.

We nodigen je graag uit voor het Salland Café van 14.00 tot 17.00 uur. Het Salland Café vindt plaats bij Dorpshuis Herxer Marke, 1 van de vele mooie projecten van de afgelopen jaren. 

Leader is een werkwijze die onderdeel is van het Europees landbouwfonds voor plattelandsontwikkeling. Het is een bottom-up aanpak om aan de slag te gaan met ontwikkeling van het platteland. Leader ondersteunt vernieuwende initiatieven en denkt met ze mee.

Hans Olthof, de nieuwe voorzitter van de LAG (Lokale Actie Groep die initiatieven beoordeelt en begeleidt) opent de dag. De deelnemers worden meegenomen in de huidige stand van zaken van de nieuwe Leader periode en we geven een doorkijkje in die komende periode (budget, werkwijze, openstelling). We bedanken de LAG leden uit de afgelopen periode voor hun betrokkenheid inzet en de nieuwe LAG leden worden voorgesteld en verwelkomd. De prachtige initiatieven van de vorige Leaderperiode laten hun projectresultaten zien en gaan graag in gesprek over Leader. 

En natuurlijk is er een feestelijke, muzikale invulling onder het genot van een drankje en wat lekkers. Zien we je op 6 oktober? Meld je aan via dit formulier.

  • Vrijdag 6 oktober 2023
  • 14.00 - 17.00 uur
  • Dorpshuis Herxer Marke
Logo's van partners