Ga direct naar de inhoud van de pagina

Birgitte Keijzer, programmamanager Plattelandsontwikkeling en adviseur Lokale Actiegroep Leader

Brigitte Keijzer is programmamanager plattelandsontwikkeling voor de gemeente Raalte en intensief betrokken bij het netwerk De Kracht van Salland. Daarnaast is zij adviseur in de Lokale Actiegroep Leader van het nieuwe programma Leader De Kracht van Salland.

Projecten doen we samen

Vanuit de Kracht van Salland werken we samen met allerlei partijen. Ondernemers, overheden, onderwijs, instellingen en organisaties. Kortom met de samenleving. We ontwikkelen en voeren daarbij tal van projecten uit. Projecten, die passen binnen het landschapsontwikkelingsplan, de toekomst van de landbouw, mobiliteit, recreatie en toerisme en de ontwikkeling van toeristische voorzieningen in het gebied. En daarnaast projecten op het gebied van duurzaamheid; verbetering van de bodem, energiebesparing en productie etc.

Waarom is samenwerken belangrijk?

Ik vind samenwerking erg belangrijk. Het biedt de mogelijkheid om ieders kracht en expertise te gebruiken. Maar ook leren van elkaar en buiten ons eigen netwerk te kijken. Door slim combineren van zaken kunnen we effectiever en efficiënter werken aan een mooi en vitaal platteland in Salland.

Wat is je favoriete plek in Salland?

Ik heb geen specifieke favoriete plek in Salland, maar ik kan super genieten van de reeën die ik met regelmaat in de weilanden zie lopen. Dit gebeurt bijvoorbeeld als ik de oprit A1 Bathmen-Hengelo pak".

Contact

Wilt u contact opnemen met Birgitte Keijzer? Stuur dan een e-mail naar birgitte.keijzer@raalte.nl of bel met telefoonnummer (0572) 347799.