Ga direct naar de inhoud van de pagina Ga direct naar zoeken

Martine van Burgsteden

Martine van Burgsteden is ErfCoach in Deventer en in 4 gemeenten in Noordoost-Twente. Daarnaast is ze werkzaam als adviseur leefbare omgeving voor Eeckhof.

“Mijn naam is Martine van Burgsteden-Exterkate. Ik ben woonachtig in het Twentse Bentelo, samen met Gerbrand en mijn 3 kinderen Hidde, Renske en Maite. Ik ben opgegroeid tussen de varkens, mijn broer heeft inmiddels het bedrijf van mijn ouders voortgezet. Door deze achtergrond was het logisch dat in na de middelbare school in Wageningen terecht kwam en daarna ook meerdere functies bekleedde binnen de agrarische sector: via een voerleverancier en op de agrarische afdeling van een financiële instelling nu bij een adviesbureau dat zich inzet voor een leefbaar platteland. 

Perspectief voor de toekomst

Ik ben altijd nieuwsgierig naar de mensen achter de plannen, naar wat hen beweegt. Belangrijke vragen zijn dan wat wil ik, wat kan ik en wat mag ik? Mijn doel als erfcoach is om erfeigenaren te laten denken in kansen en mogelijkheden om zo te komen tot perspectief voor de toekomst, op welke manier dan ook. Door goed te luisteren, komen we - samen met de erfeigenaar - vaak tot de juiste te nemen stappen of benodigde te leggen verbindingen, met een concreet actieplan als resultaat.”

Martine van Burgsteden, e-mail m.vanburgsteden@eeckhof.nl, telefoonnummer 06 – 24 62 02 98.

Logo's van partners