Ga direct naar de inhoud van de pagina Ga direct naar zoeken

Annemiek Haven

Annemiek is lid van de Lokale Actie Groep Leader Salland. Haar ervaring op het gebied van gebiedsmanagement, landschap en milieu komt haar daarbij goed van pas.

“Ik woon in de gemeente Deventer samen met mijn man en onze drie kinderen. Oorspronkelijk kom ik uit Amstelveen waar ik nog regelmatig kom in verband met familiebezoek.

Op dit moment ben ik werkzaam bij de provincie Gelderland als procesregisseur voor onder andere samenwerkingsovereenkomsten met waterschappen en voor een biomassacentrale. Daarvoor heb ik bij overheden gewerkt onder andere als gebiedsmanager en projectleider Energietransitie. Via mijn LinkedIn profiel kunt u zien wat ik nog verder doe.

Vanaf 2014 tot 2018 was ik als vrijwilliger (voorzitter) betrokken bij de Stichting Kostbaar Salland. Deze stichting stimuleert, helpt bij de aanleg, herstel en beheer van het Sallandse landschap. Dit betekent dat ze contracten afsluit met eigenaren van landschapselementen, bijvoorbeeld agrariërs, landgoed-beheerders, inwoners en instellingen in het landelijk gebied van de gemeenten Deventer, Olst-Wijhe en Raalte.”

Logo's van partners