Ga direct naar de inhoud van de pagina Ga direct naar zoeken

Machtelijn Tempelman

Sinds de zomer van 2020 is Machtelijn secretaris van Salland Deal. Dit doet zij vanuit haar functie van projectleider bij IJssellandschap.

“IJssellandschap is een eeuwenoude organisatie, die tot in haar haarvaten verbonden is met Salland. IJssellandschap, mede oprichter van Salland Deal, beheert, ontwikkelt en beschermt ruim 4.000 hectare natuur- en cultuurgrond rond Deventer. Dit doet IJssellandschap met hart voor het verleden, oor voor het heden en oog op de toekomst.

Van origine ben ik rentmeester NVR, waarin ik mij focus op beheer en ontwikkelingen van het landelijk gebied. Graag fungeer ik als spin in het web om op die manier met energie en een frisse blik, kansen bij elkaar te brengen samen met de betrokken (gebieds)partijen. Deze aspecten kan ik goed inzetten bij Salland Deal.

Salland Deal heeft een sleutelpositie in Salland. Het vinden van een duurzame balans tussen landbouw en landschap en het daaraan verbinden van handvatten, als een belangrijke en mooie taak van Salland Deal. De recente pilot van de Rijksadviseurs, heeft hieraan een belangrijke impuls gegeven. Het geheel zal leiden tot een vliegwiel-effect voor de gehele regio. Het is nu zaak dat Salland Deal zichzelf onder het voetlicht blijft brengen, zodat we samen met alle gebiedspartijen daadwerkelijk kunnen werken aan grote gebiedsopgaven.”

Logo's van partners