Ga direct naar de inhoud van de pagina Ga direct naar zoeken

Duurzame materialen voor activiteiten in Mariënheem

Werkgroep Samen Leefbaar Mariënheem werkte in 2020 aan een zomer- en winterprogramma rond 75 jaar bevrijding, waarbij ze de verbinding zochten met de andere verenigingen en werkgroepen in Mariënheem.

De bedoeling was dat 75 jaar bevrijding van Nederland in de zomer samen gevierd zou worden. Ook stond er een kersprogramma gepland waarin de deur openzetten voor een ander centraal stond. De coronapandemie gooide echter roet in het eten. 

Met de KrachtvanSalland-cheque worden duurzame herbruikbare materialen aangeschaft, zoals heaters, waterdichte elektra-materialen en spots om gebouwen aan te lichten. Deze materialen zullen breder ingezet worden dan het zomer- en winterprogramma en ook andere verenigingen of werkgroepen kunnen er gebruik van maken. Daarmee wordt het geld goed besteed, en ook waarvoor het bedoeld was.

Het samen werken aan activiteiten komt de saamhorigheid en leefbaarheid in Mariënheem ten goede. De duurzame materialen geven een extra stimulans om iets moois te maken van de activiteiten.
Logo's van partners