Ga direct naar de inhoud van de pagina

Agenda

Dagcursus Gezonde Moestuin

Start: 17 februari 2017 om 00:00
Publicatie eindtijd: 17 februari 2017 om 23:45
Locatie: Onbekend

’t Natuurlijk Huus organiseert op vrijdag 17 februari en op zondag 12 maart de Dagcursus Gezonde Moestuin. De cursus wordt gegeven door Janneke Tops.

Jaarlijks wordt de Dagcursus Gezonde Moestuin met Janneke Tops aangeboden. Het is niet moeilijk: je eigen groenten kweken en heerlijke, gezonde maaltjes uit eigen tuin toveren. Maar enige basiskennis is daarvoor wel belangrijk. Op deze dagcursus leer je van Janneke Tops wat er bij komt kijken om zelf groentes te kweken, hoe je onder ander je eigen moestuin aanlegt en een goede compost maakt. Moestuinieren is een kwestie van beginnen met gezond verstand. En gezond is het, want in je eigen moestuin kweek je natuurlijk ecologisch, zonder bestrijdingsmiddelen.

Als we de cursusdag besluiten heb je een goede basis om komend seizoen gelijk aan de slag te gaan met een eigen plan voor je eigen tuin. De cursus richt zich op beginnende moestuinders, maar de ervaring heeft geleerd dat ook mensen die al moestuinervaring hebben veel opsteken deze dag. Elke deelnemer krijgt een persoonlijk tuinadvies en aan het einde van de dag is er alle ruimte voor persoonlijke tuinvragen.

Aanmelden

Meld je aan via info@hetnatuurlijkhuus.nl. Deelname kost € 45. Kijk voor meer informatie op www.hetnatuurlijkhuus.nl.