Ga direct naar de inhoud van de pagina

Agenda

Vertoning film Bodemboeren

Start: 16 maart 2017 om 20:00
Publicatie eindtijd: 16 maart 2017 om 23:00
Locatie: ’t Natuurlijk Huus in Raalte

Donderdagavond 16 maart om 20.00 uur draait de film Bodemboeren in 't Natuurlijk Huus in Raalte. Bodemboeren heeft als ‘Soil Farmers’ de GRAND PRIX van het 6e Life Sciences Film Festival in Praag gewonnen.

Filmmaker en buurtgenoot Fransjan de Waard is bij de filmavond aanwezig.     

De film    

5 eigenwijze Nederlandse boeren doken met een kleine filmploeg letterlijk hun bodem in, en vertellen waarom en hoe zij voortdurend experimenteren en observeren om die duurzamer te beheren. Samen verzetten zij de bakens tot een grondig ‘nieuw bodemverhaal’. Daarin is duurzame voedselproductie meer dan verliezen compenseren en bedreigingen afwenden. Met oude, soms vergeten, en nieuwe, soms verrassende kennis bouwen zij pro-actief aan hun natuurlijke kapitaal: een bruisend bodemleven met voldoende lucht, water, koolstof en mineralen.

Meld je aan                                             

Aanmelden via info@hetnatuurlijkhuus.nl. Wees er snel bij, want vol=vol. Bezoekers bepalen na afloop zelf hun bijdrage op basis van hun waardering en voor de financiering van de volgende film.