Ga direct naar de inhoud van de pagina

Agenda

Earth Hour Olst-Wijhe

Start: 25 maart 2017 om 20:00
Publicatie eindtijd: 25 maart 2017 om 22:00
Locatie: Brasserie Op Duur bij Infocentrum IJssel Den Nul, Rijksstraatweg 109 in Den Nul

Elk jaar eind maart is Earth Hour het moment waarop je laat zien dat je de aarde belangrijk vindt. Door een uur het licht uit te doen geven miljoenen mensen, bedrijven en gemeentes wereldwijd op hetzelfde tijdstip een signaal af dat ze zich zorgen maken over de toekomst van onze planeet.

Dit jaar doet Olst-Wijhe ook mee!

Precies in het midden tussen Wijhe en Olst komen we bij elkaar om net als miljoenen mensen over heel de wereld stil te staan bij de schoonheid van de aarde, het mooie Salland en onze prachtige IJssel.

Op 25 maart is er tussen 20.00 en 22.00 is er van alles te doen in het donker rondom brasserie Op Duur, bij het infocentrum IJssel Den Nul. Deelname is gratis en voor jong en oud; foto expositie van de wereld in schemerlicht, muziek, vuur, theater en nog veel meer. Bekijk de flyer van Earth Hour Olst-Wijhe (jpg, 13 MB).

Hoe meer deelnemers tijdens Earth Hour, des te krachtiger is het signaal en de bewustwording dat we zuinig moeten zijn op onze aarde.

Dit is een overzicht van alle bijlagen behorende bij deze pagina.

Spring naar einde van Bijlage-overzicht
Dit is een overzicht van alle bijlagen behorende bij deze pagina.
Titel Type Grootte Download
Earth Hour Olst-Wijhe  jpg 12.606,5 KB Download
Spring naar begin van Bijlage-overzicht