Ga direct naar de inhoud van de pagina

Agenda

Bustour bewonerszorginitiatieven

Start: 09 juni 2017 om 10:00
Publicatie eindtijd: 09 juni 2017 om 16:45
Locatie: Opstapplaats: Sv Helios, C. Tendeloostraat 4 in Deventer

Ben je ook nieuwsgierig naar hoe initiatiefnemers hun idee├źn over zorg voor elkaar uitgewerkt hebben? Tour mee! Op 9 juni organiseert het Landelijk Samenwerkingsverband Actieve (LSA) bewoners een bustour langs bewonerszorginitiatieven.

Je stapt om 10.00 uur in de bus bij SV Helios in Deventer en gaat op weg langs interessante en innovatieve initiatieven in Deventer, Apeldoorn en Wageningen. In de bus wordt de tijd ook goed benut. Je krijgt een landelijk beeld van bewonerszorginitiatieven en je bespreekt met elkaar successen en valkuilen. Je eindigt rond 16.45 uur weer in Deventer.

 

Bewonerszorginitiatieven

Bewonerszorg is steeds vanzelfsprekender maar gaat niet vanzelf. Er  zijn veel vragen over afstemming, organisatie, financiering en samenwerking. Hoe daar in de praktijk vorm aan wordt gegeven gaan we met elkaar ontdekken tijdens deze tour langs bewonerszorginitiatieven.

 

Aanmelden

In de uitnodiging (pdf, 380 KB) vind je meer informatie over de bustour. Wil je graag mee? Aanmelden kan via de website van LSA bewoners. Je leest daar ook meer over de kosten.

Dit is een overzicht van alle bijlagen behorende bij deze pagina.

Spring naar einde van Bijlage-overzicht
Dit is een overzicht van alle bijlagen behorende bij deze pagina.
Titel Type Grootte Download
Uitnodiging bustour LSA bewoners  pdf 379,9 KB Download
Spring naar begin van Bijlage-overzicht